You are not logged in.

1

Friday, June 22nd 2018, 2:34pm

Jinn

Intermediate

• "Jinn" started this thread

• Send private message

Nereden geliyor bu karakterler?

Soruyorum sizlere, adını sanını duymadığımız kişiler bir anda nasıl oluyor da 2/5 yıllık madalyalar + 12 11 taşlarla ortaya çıkıyorlar?

Şimdiden yazacağınızı tahmin ettiğim şeyden farklı bir şey yazmanız için sizi yönlendireyim, hayır bu konu hakkında sorgu oluşturmayacağım.

Neredeyse oyundaki bütün Türk oyuncuların bildiği bariz karakter satın alan kişilere hiç bir yaptırımda bulunulmamasını mı yazayım yabancı moderatöründe aynı şekilde karakter satın alımı yaptığı halde karışılmamasını mı?

Yıllarca Türk sunucusunda saçma sapan sebeplerle oyuncuların hesaplarını yasakladınız, şimdi ise oyunun bozulmasını sağlayan en büyük etkenlerden birine göz yumuyorsunuz.

Bu oyuncular şansa bakın ki 12 taşlı olmalarına rağmen bir öz değiştirici bile almak için para veremiyorlar.

Sonuç olarak demek istediğim şey şu ki şuanda karakter / alım satımı oldukça fazla ve bundan rahatsız olanlar olarak bu duruma acilen müdahale edilip, yaptırımların uygulanmasını istiyoruz.
^ . ^

This post has been edited 2 times, last edit by "Jinn" (Jun 22nd 2018, 2:44pm)

2

Friday, June 22nd 2018, 6:57pm

sorgu falan oluşturma zaten bir işe yaramıyor, tecrübeyle sabit.
hesabın satış ilanını linkliyorum, ssliyorum, satış tarihini veriyorum, alanın eski hesabını söylüyorum tamam tamam deyip geçiştiriyorlar. yerliside var yabancısıda. IP kontrolüyle, alış-veriş yapılan kart bilgilerinin kontrolüyle 30 snde görülebilecek bir durum halbuki.

düşünün, Auriel diye çok bilinen full 13 bir oyuncunun hesabı el değiştiriyor. ismi başka bir hesabın adını alıyor. hakkında en az 10 tane şikayet gidiyor. ama hala banlanmayabiliyor.
artık öyle bir oyuncu olmadığından ismini vermemin sakıncası yoktur sanırım.

bi an önce düzeltilmesi dileğiyle...

dicemde bi gülme geliyor 8o

iyi "OYUNLAR"

This post has been edited 1 times, last edit by "BLueFalcon" (Jun 22nd 2018, 7:19pm)

3

Monday, June 25th 2018, 5:46pm

Discotech

Professional

Occupation: Teknik Destek

• Send private message

Selamlar

Şimdi benim anlamadığım olay şu. Ortada bir şikayet var ama destek ekibine bildirimde bulunmayacağım diyorsun ? ve bende sana diyorum ki forum üzerinden inceleme yapamam. Bu tür durumlarda ekran görüntüsü alarak, gün, tarih, oyuncunun ismini bildirmen gerekiyor ki inceleyelim. Sunucuda saçma sapan sebeplerden dolayı kimse banlanmadı. Karakter alım satımları, küfür ve hakaret, bug kullanımı, tehdit buna benzer kural ihlalleri yapıldı. Bana burada kimse haksız yere şu kişiyi banladınız demesin. Kim ne yapmış hepsi kayıtlarımızda. Bu konuda herhangi bir işlem yapılmayacağını düşündüğünüz konuyu neden açıyorsunuz ?

Kural ihlali yapan kişileri bize bildirin inceleyelim ve gerekeni yapılsın.

İyi oyunlar.
.

4

Tuesday, June 26th 2018, 12:00pm

Jinn

Intermediate

• "Jinn" started this thread

• Send private message

BLueFalcon'un da belirttiği gibi sorgu oluştursak bile hiç bir işlem yapılmadığı bariz. Keza bizim sorgu oluşturmadan sizin bunu tespit etmeniz çok daha basit diye düşünüyorum.

Ban olayları hakkında konuşmayacağım Türk sunucusu geçti gitti, oradaki rezillikleri bilmeyen yok.

Benim tele-kinezi yeteneklerim yok adamlara zorla bunu söyletemem / söyletemeyiz.

O kadar çok alımı satımı yapılan karakter var ki hangi birini yazalım kanıtlayalım? O kadar çok el değiştirmiş karakterler var ki o hesapla kim oynuyor çözemiyoruz bile artık her gün değişiyor sahibi.

Sanırım Türklerden tepki gelmemesinin nedeni artık umurlarında değil oynayalım da nasıl olsun kafası ya da (daha mantıklı olarak) bir çoğu hesabını satın aldığı için tepki verme gereği duymamışlar. Amacım burada tepkiler büyürse daha net bir şekilde uğraşacağınızdan emin olmaktı.

Yine ve tekrar belirtiyorum, oyunda hem yabancılar hem Türklerde şuan çok fazla karakter alım satımı var. Bu duruma bir dur denilmesi gerekiyor.

Örneğin daha 5 gün önce falan "Forceable" diye 13 atak taşlı bir karakter el değiştirdi. MrDayi el değiştirdi Chally'i zaten bilmeyen yok Halleys vs defalarca el değiştirdi. Full 13 taşlı karakterlerin bir çoğu el değiştirdi ve daha niceleri el değiştirdi. (Nick paylaşımı yasaksa düzenlenebilir)

Nitekim bunları bizim kanıtlamamız imkansız ancak bunları sizler rahatlıkla tespit edebilirsiniz diye düşünüyorum ve bu konuda sizden bir nevi yardım istiyorum.

Teşekkürler.
^ . ^

5

Thursday, June 28th 2018, 12:12pm

Şikayetlerinizi lütfen Destek Ekibi ile paylaşın. Forum bu konunun tartışılacağı yer değildir.

Konuyu kilitliyorum.